Vijesti

Hrvatska komora inženjera strojarstva

Aktualne vijesti 2021.

Važna obavijest sudionicima 7. kongresa: o obveznoj EU digitalnoj potvrdi svih sudionika i mogućnosti testiranja u Hotelu Olympia

Kako smo vas već i ranije obavijestili, sudjelovanje na ovogodišnjim Danima inženjera strojarstva koji će se održati od 22. do 24. rujna. u hotelu Olympia u Vodicama, biti će moguće jedino uz posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

Detaljnije informacije o EU digitalnoj COVID potvrdi možete potražiti na sljedećoj poveznici: https://www.koronavirus.hr/eu-digitalna-covid-potvrda/960.

Radi sigurnosti i zdravlja svih sudionika, Kongres će se održati sukladno zadnjim propisanim protuepidemijskim mjerama koje su na snazi od 26. srpnja 2021. i uz suglasnost Stožera Civilne zaštite.

Sukladno navedenom, sudjelovanje na predavanjima i ostalim aktivnostima u organizaciji Komore (kave pauze, večera dobrodošlice, svečana večera), biti će moguće samo uz posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

Na sva navedena događanja potrebno je nositi službenu akreditaciju koju je moguće ostvariti plaćenom kotizacijom i predočenjem važeće EU digitalne COVID potvrde prilikom registracije na registracijskom desku Komore u hotelu Olympia.

 

VAŽNO:

Za vaš jednostavniji dolazak i sudjelovanje u radu Kongresa, ovim vas putem obavještavamo kako smo u suradnji sa agencijom DUBROVNIK SUN i poliklinikom GEMINI organizirali brzo antigensko testiranje u hotelu OLYMPIA, u srijedu 22.9. 2021. od 11:00 do 13:00 sati, za sve one koji EU digitalnu COVID potvrdu žele dobiti testiranjem.

Cijena navedenog testiranja iznosi 75,00 kn, a ukoliko želite osigurati testiranje u hotelu, molimo isto najaviti na mail adresu agencije: hkis@dubrovniksun.hr

S obzirom kako će na sva događanja tijekom trajanja Kongresa biti potrebno nositi službenu akreditaciju, ovim putem još jednom podsjećamo sve zainteresirane sudionike kao i one koji su već izvršili prijavu da na vrijeme izvrše svoju registraciju na registracijskom desku Komore u hotelu OLYMPIA.