Hrvatska komora inženjera strojarstva

SUDIONICI KONGRESA

Sudionici Kongresa prisustvovanjem Kongresu ostvaruju pravo na 16 školskih sati edukacije iz stručnog područja od čega 4 školska sata iz tehničke regulative koliko je u smislu stručnog usavršavanja vrednovan 7. međunarodni kongres DIS.

OSOBE U PRATNJI

Sudionici Kongresa prijavljeni kao pratnja, uplatom kotizacije ne ostvaraju pravo na prisustvo predavanjima, kongresni materijal kao ni pravo na 16 školskih sati edukacije iz stručnog područja od čega 4 školska sata iz tehničke regulative koliko je u smislu stručnog usavršavanja vrednovan 7. međunarodni kongres DIS.

Predmetno se odnosi na članove Komore prijavljene kao pratnja kao i ostale pratnje – osobe inženjerskih struka s položenim stručnim ispitom koji nisu članovi strukovnih komora, a obveznici su stručnog usavršavanja u skladu s Pravilniku o stručnom usavršavanju osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i gradnje, NN 50/20.

Plaćena kotizacija za osobe u pratnji uključuje cocktail dobrodošlice s večerom, ručak (2x) i večeru (2x) za vrijeme trajanja Kongresa, kao što je i navedeno u našim prethodnim pozivima i objavljeno na stranici Komore. https://www.hkis.hr/7-kongres

EU DIGITALNA COVID POTVRDA

Pri registraciji sudionika  i osoba u pratnji na prijemnom desku Komore u hotelu Olympia potrebno je obvezno predočiti EU digitalnu potvrdu kako bi preuzeli vašu akreditaciju sudionika ili pratnje. U slučaju da istu ne posjedujete osigurali smo Vam mogućnost testiranja u hotelu Olympia 22. 09. 2021 u vremenu od 11:00 do 13:00 sati.

Sudionici mogu predočiti i negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa dobiven i u drugim ovlaštenim ustanovama po slobodnom izboru uz slijedeće uvjete:

Negativan nalaz brzog antigenskog testa:

  • ne smije biti stariji od 48 sati od trenutka uzimanja brisa

  • potvrda se izdaje na razdoblje od 48 sati od uzimanja uzorka             

Negativan nalaz PCR testa:

  • ne smije biti stariji od 72 sata od trenutka uzimanja brisa

  • potvrda se izdaje na razdoblje od 72 sati od uzimanja uzorka             

 

Mole se svi prijavljeni sudionici kao i oni koji će to tek učiniti za razumijevanje i poštivanje svih protuepidemioloških mjera propisanih od strane Stožera civilne zaštite RH kojih se Komora kao organizator Kongresa mora pridržavati kako bi uspješno održala Kongres te osigurala uvjete za sigurnost i zdravlje svih sudionika.

Pristup svim događanjima bit će moguć isključivo uz predočenje akreditacije 7. kongresa.