Vijesti

Hrvatska komora inženjera strojarstva

Arhiva starijih vijesti

OBAVIJEST O MOGUĆNOSTI UVRŠTENJA STRUČNIH SKUPOVA DRUGIH ORGANIZATORA U PROGRAM STRUČNOG USAVRŠAVANJA HKIS ZA RAZDOBE 01.11.2013. - 31.10.2014. GODINE

Obavještavaju se svi zainteresirani organizatori stručnih skupova da Hrvatska komora inženjera strojarstva kao Nositelj suglasnosti Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja za provedbu petogodišnjeg programa stručnog usavršavanja provodi postupak donošenja Programa stručnog usavršavanja za razdoblje 01.11.2013. do 31.10.2014. godine. Sukladno navedenom pozivaju se sve zainteresirane udruge, institucije kao i ostali zainteresirani da svoje prijedloge programa stručnog usavršavanja za navedeno razdoblje dostave u Tajništvo Komore najkasnije do 19. listopada 2013. godine. Prijedloge  stručnog usavršavanja koji su kompletni i koji zadovoljavaju sve kriterije razmotrit će Povjerenstvo za trajno stručno usavršavanje i ukoliko zadovoljavaju sve kriterije donijeti odluku o uvrštenju u Program. 

Sve obrasce i potrebne informacije o općim i drugim uvjetima uvrštenja skupova vanjskih organizatora kao i pravima i obvezama mogu se dobiti u Tajništvu Komore, na tel:01/7775- 570 ili na e-mail: info@hkis.hr.