Vijesti

Hrvatska komora inženjera strojarstva

Aktualne vijesti 2023.

Poziv MPGI na Prvu stručnu konferenciju Informacijskog sustava prostornoga uređenja (ISPU)

Prvu stručnu konferenciju Informacijskog sustava prostornoga uređenja (ISPU) koja će se održati od 6. do 8. studenog 2023. u Termama Sveti Martin u Svetom Martinu na Muri. Konferencija je namijenjena predstavnicima jedinica lokalne i regionalne samouprave, državnim dužnosnicima i predstavnicima nadležnih ministarstava, službenicima za izdavanje akata o gradnji, izrađivačima prostornih planova, predstavnicima akademske zajednice urbanistima, nadzornim inženjerima i voditeljima radova Na konferenciji će biti predstavljen ISPU - Informacijski sustav prostornog uređenja, kao i drugi sustavi digitalne transformacije u Republici Hrvatskoj.  

 

Prijave su otvorene do 20. listopada putem poveznice PRIJAVA NA KONFERENCIJU ili putem internetske stranice https://ispu-konferencija.info/. Broj sudionika je ograničen, stoga Vas molimo da osigurate svoje mjesto na vrijeme. 

 

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno te organizator tijekom trajanja osigurava ručak i večeru. Smještaj sudionici rezerviraju sami, a za prijave do 20. listopada  Terme Sveti Martin odobravaju popust na smještaj u visini od cca 20%. Rezervacija putem poveznice REZERVACIJA SMJESTAJA ili pozivom na +385 40 315 000 uz kod za popust: MINISTARSTVOGR2023.  

 

Sudionicima konferencije priznaje se stručno usavršavanje sukladno Pravilniku o stručnom usavršavanju osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i gradnje: 2 školska sata iz područja tehničke regulative i  9 školskih sati u strukovnom području. Za izdavanje isprave o završenom stručnom usavršavanju, potrebno je prilikom prijave na početku konferencije napomenuti ukoliko je  potrebno izdavanje potvrde o sudjelovanju. Potvrde o sudjelovanju izdavat će se posljednji dan konferencije, u srijedu 08.11.2023. od 09:00 do 13:00 sati..  

 

Za više informacija o samoj konferenciji, molimo Vas posjetite internetsku stranicu www.ispu-konferencija.info ili nas kontaktirajte.

 

Srdačan pozdrav,

 

Kontakt osobe:

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine

Nataša Sulić, 091 5007716

Aleksandra Štingl, 091 566 8406

Željka Benčić, 099 268 5152