Vijesti

Hrvatska komora inženjera strojarstva

Aktualne vijesti 2022.

OBAVIJEST ČLANOVIMA - REFERENCE ČLANOVA KOMORE

Obavještavamo Vas kako je na mrežnoj stranici Hrvatske komore inženjera strojarstva, u rubrici Osobne stranice https://osobne.hkis.hr/login omogućena objava osobnih referenci i kontakata članova Komore.

S obzirom na brojne upite trećih osoba, kojima sukladno GDPR-u nismo ovlašteni davati podatke/kontakte članova Komore kao ni preporuke za izvršenje poslova projektiranja, stručnog nadzora građenja i izvođenja građenja, na ovaj način omogućena je objava vaših kontakt podataka kao i vaše reference uz vašu obveznu suglasnost za prikupljanje, obradu i korištenje navedenih podataka u svrhu javne objave na stranicama Komore.

Rubrika se ispunjava unosom osobnih i kontakt podataka te odabirom stručnog/stručnih smjerova odnosno djelatnosti unutar istih koje ste obavljali odnosno koje želite da budu javno objavljene na  mrežnoj stanici HKIS.

Klikom na gumb „Spremi“ dajete suglasnost za prikupljanje, obradu i korištenje navedenih podataka u svrhu javne objave na stranicama Komore u rubrici https://www.hkis.hr/reference-clanova-komore.

Napominje se da ispunjavanje rubrike nije obavezno.