Vijesti

Hrvatska komora inženjera strojarstva

Arhiva starijih vijesti

Tečaj "SUVREMENE TEHNIKE SPAJANJA MATERIJALA I NJIHOVA ZAŠTITA", u Slavonskom Brodu 13.05.2011. godine

Hrvatska komora inženjera strojarstva i Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, u skladu s Programom stručnog usavršavanja Hrvatske komore inženjera strojarstva, organiziraju tečaj iz područja Primjena novih metoda u projektiranju i izvođenje u graditeljstvu pod nazivom:

SUVREMENE TEHNIKE SPAJANJA MATERIJALA I NJIHOVA ZAŠTITA

SAŽETAK: Sudionici skupa usvajaju nova znanja iz novih metoda u projektiranju i izvođenju radova u graditeljstvu. Kroz pristup suvremenih tehnika spajanja materijala i njihove zaštite obraditi će se dio područja zavarivanja (plazma postupak) i srodnih tehnika kao što su: naštrcavanje, lemljenje i toplinska rezanja. Prikazani pristupu zavarivanja i korištenja u konstrukcijama i zavarenim proizvodima biti će obrađeni i s troškovnog aspekta. Kroz seminar se naglašava i potreba planiranja  zaštite konstrukcija pa se u tom pogledu obrađuje i daje pojašnjenje pristupa katodne zaštite za  ukopane i uronjene čelične konstrukcije.

Tečaj je namijenjen obveznicima stručnog usavršavanja, članovima komora u graditeljstvu uz sudjelovanje sudionika iz gospodarstva, javnih i privatnih poduzeća, znanosti, obrazovanja, državne uprave, studenata i drugih zainteresiranih.

U skladu s Programom stručnog usavršavanja Hrvatske komore inženjera strojarstva, sudjelovanje u radu tečaja boduje se s 8 bodova.

Iznos kotizacije:

- za članove Hrvatske komore inženjera strojarstva 480,00 kn + 23 % PDV
- ostali 640,00 kn + 23 % PDV

Link na prijavu za tečaj možete preuzeti ovdje.

Voditelj skupa : Prof.dr.sc. Tomislav Šarić, dipl.ing.
Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu
tel: 035/493 444, fax: 035/446 446 e-mail: tsaric@sfsb.hr