Vijesti

Hrvatska komora inženjera strojarstva

Arhiva starijih vijesti

Stručne konzultacije radi što kvalitetnije primjene Zakona o gradnji i Zakona o prostornom uređenju, Rijeka, 6. lipnja 2014. godine

Poštovani članovi HKIS, Područnog odbora Rijeka,

Područni odbori Rijeka Hrvatske komore arhitekata, Hrvatske komore inženjera građevinarstva, Hrvatske komore inženjera elektrotehnike, Hrvatske komore inženjera strojarstva i Hrvatske komore ovlaštenih inženjera geodezije organiziraju stručne razgovore i konzultacije radi što kvalitetnije primjene Zakona o gradnji i Zakona o prostornom uređenju. Svrha ove inicijative je omogućavanje efikasnog svakodnevnog rada struke kroz direktni kontakt i razmjenu iskustava ovlaštenih arhitekata i ovlaštenih inženjera i predstavnika lokalnih tijela koja izdaju akte za građenje.

S Upravnim odjelom za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Primorsko-goranske županije i Odjelom gradske uprave za provedbu dokumenata prostornog uređenja i građenje Grada Rijeke dogovoreno je da će se razgovori i konzultacije održati:

u petak 06. lipnja 2014. godine u 14,00 sati

na Građevinskom fakultetu u Rijeci, Sveučilišni kampus na Trsatu, Radmile Matejčić, br. 3, dvorana G003/004

Stoga Vas pozivamo da do petka, 30. svibnja 2014. godine do 10,00 sati na e-mail adresu m.frzic@arhitekti-hka.hr dostavite Vaša pitanja kako bi se sudionici mogli što kvalitetnije pripremiti i ponuditi odgovore na Vaša pitanja.

Predviđeno trajanje razgovora i stručnih konzultacija je dva školska sata.

Ulaz je slobodan, a sudjelovanje se u Programu stručnog usavršavanja HKIS boduje s dva (2) boda iz građevinsko – tehničke regulative.

Prijaviti se možete prijavnicom u prilogu ili na web stranici HKIS.

Ujedno Vas obavještavamo da sva do sada dostupna tumačenja na nove zakone možete naći na web stranici Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja .


Predsjednik PO Rijeka
Bruno Persić, dipl.ing.stroj.