Vijesti

Hrvatska komora inženjera strojarstva

Arhiva starijih vijesti

NOVE ČLANSKE ISKAZNICE OVLAŠTENIH INŽENJERA STROJARSTVA U SURADNJI SA SPLITSKOM BANKOM

U skladu sa zakonskim odredbama i aktima Komore, iskaznicom ovlašteni inženjer strojarstva dokazuju da je član Komore i da je ovlašten za obavljanje poslova projektiranja i/ili stručnog nadzora građenja. S ciljem ispunjenja zakonskih obveza kao i osiguranja posebnih pogodnosti za svoje članove, Komora je uspostavila suradnju s Splitskom bankom koja između ostalog podrazumijeva i izdavanje članskih iskaznica za članove Komore.

Članska iskaznica može imati dvije funkcije i to: samo kao članska iskaznica, identifikacijska kartica člana Komore ili ukoliko se ''aktivira'' postaje i platežna kartica s svim pogodnostima koje mogu koristiti samo članovi Komore. Odluku o ''aktiviranju'' kartice i korištenju posebno dogovorenih uvjeta za članove komore, njihove ured i tvrtke koji su povoljniji od tržišnih uvjeta, donosi svaki član Komore pojedinačno u skladu s interesima i mogućnostima.

Pozivaju se članovi Komore da ''aktiviranjem'' kartice iskoriste posebno dogovorene pogodnosti za članove Komore koje nudi Splitska banka za članove Komore kao fizičke osobe tako i za njihove tvrtke ili urede.

Splitska banka otvorila je besplatni info telefon za članove HKIS 0800 234 560 gdje možete dobiti informacije o pogodnostima za članove Komore. 


Tijekom rujna i listopada na Zborovima područnih odbora vršena je podjela članskih iskaznica članovima Komore (ovlaštenim inženjerima strojarstva, počasnim članovima, vježbenicima).

Članovi Komore  koji nisu podigli iskaznice iste mogu podići u Tajništvu Komore.