Vijesti

Hrvatska komora inženjera strojarstva

Arhiva starijih vijesti

DRUGI POZIV NA REDOVITO GODIŠNJE USAVRŠAVANJE-2.6.2016.

DRUGI POZIV

Pozivaju se osobe koje su od strane MGIPU ovlaštene za provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada i svi ostali zainteresirani na redovito godišnje usavršavanje koje ce se održati ​u četvrtak, 2.6.2016. godine, Chromosov toranj, Ulica grada Vukovara 271, Zagreb.

Pozivaju se osobe koje su ovlaštene za:
- provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada s jednostavnim tehničkim sustavom,
- energetsko certificiranje zgrada sa složenim termotehničkim sustavom,
- provođenje energetskih pregleda zgrada sa složenim tehničkim sustavom i ostalih građevina,
- provođenje energetskih pregleda javne rasvjete

Usavršavanje je propisano Pravilnikom o osobama ovlaštenim za energetsko certificiranje, energetski pregledi zgrade i redoviti pregled sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi (73/15).

Program usavršavanja

Kroz godišnji Program usavršavanja ovlaštene osobe se dodatno educiraju o tehničkom napretku u struci te upoznaju s izvješcima o energetskim certifikatima, iskustvima iz provedenih nadzora nad radom ovlaštenih osoba i promjenama vezanih na tehničku regulativu iz podrucja energetskih svojstava zgrade i promjenama europskog prava na tom području.

Program usavršavaja možete pogledati ovdje.

Kotizacija

Program usavršavanja - 800,00 kuna + PDV
Kotizacija uključuje sudjelovanje na predavanju, materijale s predavanja te osvježenje u pauzama, a uplatu kotizacije potrebno je izvršiti na žiro račun broj: HR3923600001500188670

Prijava

Prijava za pohađanje programa izobrazbe se vrši putem OBRASCA PRIJAVE, koji je potrebno ispunit i uputit e-mailom encert@hkis.hr@hkis.hr ili fax-om: 01/7775-571


Tajništvo HKIS