Vijesti

Hrvatska komora inženjera strojarstva

Arhiva starijih vijesti

7. DANI PASIVNE KUĆE U HRVATSKOJ

Pozivamo Vas na sudjelovanje u programu trodnevnog međunarodnog stručnog skupa s izložbom koji će se održati od 7. - 9. studenog ove godine pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske dr. sc. Ive Josipovića. Kao i prethodnih godina očekujemo više stotina sudionika, predavača i izlagača iz desetak država u suorganizaciji s državnim institucijama, gradovima, stručnim organizacijama i udrugama.

Uz izložbeno i prezentacijsko predstavljanje najnovijih proizvoda; materijala, građevinskih sustava i instalacijske opreme, promovirat će se zadnja verzija računalnog programa PHPP 8 za pasivnu kuću na hrvatskom jeziku!

Dani pasivne kuće prezentiraju i promoviraju novo stručno izdavaštvo; knjige i časopise te web portale koji prate teme napredne gradnje, energetske učinkovitosti i održivosti.

Dani pasivne kuće su otvoreni za sve zainteresirane građane, arhitekte, sve inženjerske graditeljske i komplementarne struke, za profesionalce i studente, investitore, menadžere, banke, edukacijske institucije, proizvođače, izvoditelje i zastupnike tvrtki.

Očekujemo Vas na 7. danima pasivne kuće koji će kao i prethodni Dani rezultirati stručnim dijalogom, stjecanjem najnovijih informacija i znanja o vrlo niskoenergetskoj ili gotovo nultoj gradnji - nearly zero energy building (nZEB) i uspostavljanjem uspješnih poslovnih kontakata.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje.