Vijesti

Hrvatska komora inženjera strojarstva

Arhiva starijih vijesti

02. Opća konvencija ovlaštenih inženjera strojarstva

Poštovani,

pozivamo Vas na 02. Opću konvenciju ovlaštenih inženjera strojarstva pod nazivom „Nove investicijske politike RH i EU – poslovna prilika za inženjersku struku“ koja će se održat u utorak, 01. srpnja o.g. s početkom u 13,00 sati u velikoj dvorani hotela Sheraton u Zagrebu.


Cilj konvencije je prezentacija projekata u predstojećem investicijskom ciklusu Republike Hrvatske, kroz angažiranje domaćih financijskih izvora, te kohezijskih i strukturnih fondova Europske Unije. Investicije se odnose na projekte u području kapitalne željezničke infrastrukture i obnove voznog parka, vodoprivrednog sustava i pratećih objekata, modernizacije postojećih i izgradnju novih turističkih kapaciteta, te razvoja poljoprivredne infrastrukture i njenu prilagodbu standardima EU.

Kao gosti Konvencije sudjelovat će visoki predstavnici Vlade RH, vodeći ljudi javnih poduzeća i privrednih subjekata koji će aktivno sudjelovati u realizaciji planiranih investicija, te suradnici na izradi strateškog marketing plana hrvatskog turizma do 2020. godine.

Kompletan program 02. konvencije možete pogledati ovdje.

Mole se članovi zainteresirani za organizirani autobusni prijevoz za Zagreb na 02. Opću konvenciju ovlaštenih inženjera da potvrde svoj interes prema područnim odborima:

1. PO Osijek, gosp. Vladimiru Smolčiću, predsjedniku Vijeća PO Osijek na e-mail: vladimir.smolcic@vk.t-com.hr
2. PO Varaždin, gosp. Ivanu Husnjaku, predsjedniku Vijeća PO Varaždin na e-mail: ivan.husnjak@podravka.hr
3. PO Rijeka, gosp. Vanji Glavanu, predsjedniku Vijeća PO Rijeka na e-mail: vanja.glavan@energomont.hr
4. PO Split, gosp. Srđanu Srdeliću na e-mail srdan.srdelic@gmail.com

Za predsjedništvo 02. konvencije
predsjedavajući doc.dr.sc. Miodrag Drakulić, dipl.ing.stroj., dopredsjednik Komore