Pregled vijesti iz arhive

IZMJENE PRAVILNIKA IZ PODRUČJA ENERGETSKE UČINKOVITOSTI

Na temelju članka 33. Zakona o energetskoj učinkovitosti (»Narodne novine«, broj 127/14) ministar graditeljstva i prostornoga uređenja uz suglasnost ministra nadležnog za energetiku donio je tri nova pravilnika.

Više detalja...

IZOBRAZBA OSOBA KOJE SUDJELUJU U PRIPREMNIM RADNJAMA ZA PREGLEDE I PERIODIČKA ISPITIVANJA OPREME POD TLAKOM VISOKE RAZINE OPASNOSTI - MODUL B1.2: Temeljna izobrazba - dodatak - 21. veljače 2017.

PRVI POZIV

MODUL B1.2 -Temeljna izobrazba - dodatak
Savjet za opremu pod tlakom Hrvatske komore inženjera strojarstva organizira izobrazbu osoba koje sudjeluju u pripremnim radnjama za preglede i periodička ispitivanja opreme pod tlakom visoke razine opasnosti kao i izobrazbu svih ostalih osoba u području opreme pod tlakom. Pod izobrazbom se podrazumijeva osposobljavanja i usavršavanja osoba. Seminar Modul B1 u organizaciji Savjeta za opremu je sastavni dio Programa stručnog usavršavanja Hrvatske komore inženjera strojarstva kao dodatak Modulu B1 (koji je vrlo uspješno održan 25.10.2016.)

Više detalja...

PRIPREMNI SEMINAR ZA POLAGANJE STRUČNOG ISPITA - Strukovno područje strojarstva, 13.02. - 15.02.2017. u Zagrebu

Poštovane kolegice i kolege!

Hrvatska komora inženjera strojarstva organizira prvi po redu ove godine pripremni seminar za polaganje stručnog ispita.

Više detalja...

JAVNO SAVJETOVANJE - ZAKON O IZMJENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O GRADNJI

Ministarstvo graditeljstva i prostornoga uređenja pokrenulo je postupak internetskog savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o gradnji.

Više detalja...

5. MEĐUNARODNI KONGRES DANI INŽENJERA STROJARSTVA, Vodice, 29. - 31. ožujka 2017. godine - II POZIV

Hrvatska komora inženjera strojarstva vas poziva na 5. međunarodni kongres Dani inženjera strojarstva, koji će se održati u Vodicama od 29. - 31. ožujka 2017. godine.

Više detalja...

Održana 7. sjednica Skupštine HKIS

U petak 16. prosinca 2016. godine u Podstrani održana je 7. sjednica Skupštine Hrvatske komore inženjera strojarstva u 2. sazivu.

Više detalja...

EU PROJEKT PROF-TRAC-3. newsletter

Nove informacije vezane za projekt PROF-TRAC (Professional multi-disciplinary Training and Continuing Development in skills for NZEB principles - Multidisciplinarna izobrazba i trajno stručno usavršavanje profesionalaca u vještinama za zgrade približno nulte energije možete pogledati u 3. newsletteru.

Više detalja...

Održan Zbor Područnog odbora Split, 29.11.2016.

U utorak 29. studenog 2016. u hotelu Dalmina u Splitu održan je Zbor Područnog odbora Split.

Više detalja...

Održan Zbor Područnog odbora Varaždin, 25.11.2016.

U petak 25. studenog 2016. u dvorani objekta Podravkin rekreacijski centar-Štagelj u Koprivnici održan je Zbor Područnog odbora Varaždin.

Više detalja...

PREZENTACIJE VEZANE ZA AKTIVNOSTI KOMORE, EDUKACIJU I ČESTA PITANJA VEZANA RAD OVLAŠTENIH INŽENJERA

Članovi Hrvatske komore inženjera strojarstva izradili su prezentacije vezane za aktivnosti Komore, izradu zajedničkih načela edukacije inženjera i česta pitanja vezana za rad ovlaštenih inženjera strojarstva.

Više detalja...

Stranica 1 2 3 4 5 ... >>