Pregled vijesti iz arhive

Otvoreno je javno savjetovanje: Nacrt Tehničkog propisa o izmjeni i dopunama Tehničkog propisa za građevinske konstrukcije

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje za Nacrt Tehničkog propisa o izmjeni i dopunama Tehničkog propisa za građevinske konstrukcije. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Više detalja...

Otvoreno je javno savjetovanje: Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o energetskom pregledu zgrade i energetskom certificiranju

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje za Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o energetskom pregledu zgrade i energetskom certificiranju. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Više detalja...

Otvoreno je javno savjetovanje: Prijedlog zakona o obnovi zgrada oštećenih potresom na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje za Prijedlog zakona o obnovi zgrada oštećenih potresom na području Grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije i Zagrebačke županije. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Više detalja...

PRIPREMNI SEMINAR ZA POLAGANJE STRUČNOG ISPITA - Strukovno područje strojarstva, 1.6. - 3.6.2020. u Zagrebu

Poštovane kolegice i kolege!

Hrvatska komora inženjera strojarstva organizira drugi po redu ove godine pripremni seminar za polaganje stručnog ispita.


Zbog povoljnije epidemiološke situaciji te ublažavanja mjera, sukladno odluci Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 11.5.2020. omogućeno je okupljanje do 40 osoba na jednom mjestu - poveznica.

Više detalja...

Provedeno je savjetovanje s javnošću za Pravilnik o stručnom usavršavanju osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i gradnje

Poštovani članovi Komore,

objavljeno je izvješće o savjetovanju s javnošću za Pravilnik o stručnom usavršavanju osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i gradnje s odgovorima na dane komantare.

Više detalja...

Održana 6. sjednica Skupštine HKIS

U razdoblju od 15. do 20. travnja 2020. godine održana je 6. sjednica Skupštine Hrvatske komore inženjera strojarstva u 3. sazivu, pisanim putem, elektroničkom poštom.

Više detalja...

Otvoreno je javno savjetovanje: Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o osobama ovlaštenim za energetsko certificiranje, energetski pregled zgrade i redoviti pregled sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje za Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o osobama ovlaštenim za energetsko certificiranje, energetski pregled zgrade i redoviti pregled sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Više detalja...

Otvoreno je javno savjetovanje: Prijedlog Uredbe o razinama onečišćujućih tvari u zraku

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje za Prijedlog Uredbe o razinama onečišćujućih tvari u zraku. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Više detalja...

Otvoreno je javno savjetovanje: Pravilnik o stručnom usavršavanju osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i gradnje

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje za Pravilnik o stručnom usavršavanju osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i gradnje. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Više detalja...

Otvoreno je javno savjetovanje: Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o kontroli energetskog certifikata zgrade i izvješća o redovitom pregledu sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi, Pravilnik o upisu u razred revidenata

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje za Izmjene i dopune Pravilnika o kontroli energetskog certifikata zgrade i izvješća o redovitom pregledu sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi i Pravilnik o upisu u razred revidenata. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Više detalja...

Stranica 1 2 3 4 5 ... >>
Ovaj site pokreće Mono Software MonoX sustav za upravljanje sadržajem.