Pregled vijesti iz arhive

Provedeno je savjetovanje s javnošću za Pravilnik o stručnom usavršavanju osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i gradnje

Poštovani članovi Komore,

objavljeno je izvješće o savjetovanju s javnošću za Pravilnik o stručnom usavršavanju osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i gradnje s odgovorima na dane komantare.

Više detalja...

Održana 6. sjednica Skupštine HKIS

U razdoblju od 15. do 20. travnja 2020. godine održana je 6. sjednica Skupštine Hrvatske komore inženjera strojarstva u 3. sazivu, pisanim putem, elektroničkom poštom.

Više detalja...

Otvoreno je javno savjetovanje: Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o osobama ovlaštenim za energetsko certificiranje, energetski pregled zgrade i redoviti pregled sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje za Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o osobama ovlaštenim za energetsko certificiranje, energetski pregled zgrade i redoviti pregled sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Više detalja...

Otvoreno je javno savjetovanje: Prijedlog Uredbe o razinama onečišćujućih tvari u zraku

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje za Prijedlog Uredbe o razinama onečišćujućih tvari u zraku. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Više detalja...

Otvoreno je javno savjetovanje: Pravilnik o stručnom usavršavanju osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i gradnje

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje za Pravilnik o stručnom usavršavanju osoba koje obavljaju poslove prostornog uređenja i gradnje. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Više detalja...

Otvoreno je javno savjetovanje: Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o kontroli energetskog certifikata zgrade i izvješća o redovitom pregledu sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi, Pravilnik o upisu u razred revidenata

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje za Izmjene i dopune Pravilnika o kontroli energetskog certifikata zgrade i izvješća o redovitom pregledu sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi i Pravilnik o upisu u razred revidenata. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Više detalja...

Poziv na sastanak - Pripremne radnje vezane uz izdavanje elektroenergetskih suglasnosti, Pula 4.3.2020.

Poštovane kolegice i kolege, članovi HKIS,

pozivamo vas u srijedu, 4.3.2020. godine, s početkom u 14:00 sati u HGK ŽK PULA, Carrarina 5 na sastanak sa HEP ODS - Elektroistra Pula, kao prvim javno pravnim tijelom usko vezanim uz projektiranje i radove u graditeljstvu.

Više detalja...

Otvoreno je javno savjetovanje: Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o jednostavnim i drugim građevinama i radovima

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje za prijedlog Pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o jednostavnim i drugim građevinama i radovima. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Više detalja...

Otvoreno je javno savjetovanje: Nacrt Izmjena i dopuna Programa energetske obnove obiteljskih kuća 2014-2020

Pozivaju se članovi komore na javno savjetovanje!

Otvoreno je javno savjetovanje za nacrt Izmjena i dopuna Programa energetske obnove obiteljskih kuća 2014-2020. Zainteresirana i stručna javnost može se uključiti davanjem svojih prijedloga, primjedbi i mišljenja.

Više detalja...

PRIPREMNI SEMINAR ZA POLAGANJE STRUČNOG ISPITA - Strukovno područje strojarstva, 10.2. - 12.2.2020. u Zagrebu

Poštovane kolegice i kolege!

Hrvatska komora inženjera strojarstva organizira prvi po redu ove godine pripremni seminar za polaganje stručnog ispita.

Više detalja...

Stranica 1 2 3 4 5 ... >>