Detaljan prikaz

POZIV NA REDOVITO GODIŠNJE USAVRŠAVANJE OSOBA KOJE PROVODE ENERGETSKE PREGLEDE GRAĐEVINA I ENERGETSKO CERTIFICIRANJE ZGRADA - 22.5.2019. - ZAGREB

Hrvatska komora inženjera strojarstva (HKIS), Hrvatska komora inženjera elektrotehnike (HKIE), Hrvatska komora inženjera građevinarstva (HKIG), Hrvatska komora arhitekata (HKA), Hrvatska udruga energetskih certifikatora (HUEC) i Thorium Software d.o.o. Zagreb organiziraju redovito godišnje usavršavanje osoba koje provode energetske preglede i energetsko certificiranje zgrada u srijedu, 22. svibnja 2019. godine, u trajanju od 8 sati.

Usavršavanje je propisano Pravilnikom o osobama ovlaštenim za energetsko certificiranje, energetski pregledi zgrade i redoviti pregled sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi (NN 73/15, 133/15). Kroz godišnji Program usavršavanja ovlaštene osobe se dodatno educiraju o tehničkom napretku u struci te upoznaju s izvješćima o energetskim certifikatima, iskustvima iz provedenih nadzora nad radom ovlaštenih osoba i promjenama vezanih na tehničku regulativu iz područja energetskih svojstava zgrade i promjenama europskog prava na tom području.

Pozivaju se osobe koje su ovlaštene za:
- provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada s jednostavnim tehničkim sustavom,
- energetsko certificiranje zgrada sa složenim termotehničkim sustavom,
- provođenje energetskih pregleda zgrada sa složenim tehničkim sustavom i ostalih građevina,
- provođenje energetskih pregleda javne rasvjete.

Program usavršavanja

Kroz godišnji Program usavršavanja ovlaštene osobe se dodatno educiraju o tehničkom napretku u struci te upoznaju s izvješćima o energetskim certifikatima, iskustvima iz provedenih nadzora nad radom ovlaštenih osoba i promjenama vezanih na tehničku regulativu iz područja energetskih svojstava zgrade i promjenama europskog prava na tom području.

Program usavršavanja s rasporedom predavanja možete preuzeti ovdje.

Usavršavanje je besplatno za polaznike koji su članovi:

- Hrvatske komore inženjera strojarstva (HKIS),
- Hrvatske komore inženjera elektrotehnike (HKIE),
- Hrvatske komore inženjera građevinarstva (HKIG),
- Hrvatske komore arhitekata (HKA),
- Hrvatske udruge energetskih certifikatora (HUEC).

Prijava

Prijava za pohađanje usavršavanja se vrši putem popunjenog OBRASCA PRIJAVE koji je potrebno do 20.5.2019. dostaviti na e-mail adresu info@thoriumsoftware.eu.

S obzirom na to da je ograničen broj mjesta u dvorani, popunjavanje mjesta će se vršiti redom dostavljanja prijava.

Parkiranje

Najbolje je odabrati parking kod Chromosovog tornja (cijena dnevne karte 15,00 kn). Na recepciji Chromosovog tornja treba reći da pohađate seminar u organizaciji HKIS i zatražiti dnevnu kartu.

Tajništvo HKIS