Detaljan prikaz

POZIV NA REDOVITO GODIŠNJE USAVRŠAVANJE OSOBA KOJE PROVODE ENERGETSKE PREGLEDE GRAĐEVINA I ENERGETSKO CERTIFICIRANJE ZGRADA - 1.12.2017. - ZAGREB

Hrvatska komora inženjera strojarstva (HKIS) organizira redovito godišnje usavršavanje osoba koje provode energetske preglede i energetsko certificiranje zgrada u petak, 1. prosinca 2017. godine, u trajanju od 8 sati.

Usavršavanje je propisano Pravilnikom o osobama ovlaštenim za energetsko certificiranje, energetski pregledi zgrade i redoviti pregled sustava grijanja i sustava hlađenja ili klimatizacije u zgradi (NN 73/15). Kroz godišnji Program usavršavanja ovlaštene osobe se dodatno educiraju o tehničkom napretku u struci te upoznaju s izvješćima o energetskim certifikatima, iskustvima iz provedenih nadzora nad radom ovlaštenih osoba i promjenama vezanih na tehničku regulativu iz područja energetskih svojstava zgrade i promjenama europskog prava na tom području.

Pozivaju se osobe koje su ovlaštene za:
- provođenje energetskih pregleda i energetsko certificiranje zgrada s jednostavnim tehničkim sustavom,
- energetsko certificiranje zgrada sa složenim termotehničkim sustavom,
- provođenje energetskih pregleda zgrada sa složenim tehničkim sustavom i ostalih građevina,
- provođenje energetskih pregleda javne rasvjete

Program usavršavanja


Kroz godišnji Program usavršavanja ovlaštene osobe se dodatno educiraju o tehničkom napretku u struci te upoznaju s izvješćima o energetskim certifikatima, iskustvima iz provedenih nadzora nad radom ovlaštenih osoba i promjenama vezanih na tehničku regulativu iz područja energetskih svojstava zgrade i promjenama europskog prava na tom području.

Program usavršavanja i sve potrebne informacije možete pogledati ovdje.

Kotizacija

Kotizacija za sudjelovanje na usavršavanju za jednu osobu iznosi: 800,00 kuna + PDV = 1.000,00 kuna

Kotizacija uključuje sudjelovanje na predavanju, sadržaj predavanja na CD-u te osvježenje u pauzama i ručak.

Uplatu kotizacije potrebno je izvršiti na žiro račun broj: HR3923600001500188670

Prijava

Prijava za pohađanje izobrazbe se vrši putem OBRASCA PRIJAVE, koji je potrebno do 30.11.2017. popunjen i potpisan dostaviti na adresu elektroničke pošte encert@hkis.hr.


Tajništvo HKIS