ODRŽANA 8. SKUPŠTINA HKIS

U petak 19. svibnja 2017. godine u Dvorcu Mihanović u Tuheljskim Toplicama na mjestu održavanja konstituirajuće Skupštine Hrvatske komore inženjera strojarstva ( 14. srpnja 2009. godine ) održana je 8. sjednica Skupštine Hrvatske komore inženjera strojarstva u 2. sazivu.

Usvojene su izmjene i dopune Pravilnika o stegovnoj odgovornosti i stegovnom postupku HKIS.

Predsjednik Komore g. Luka Čarapović, predsjednici Povjerenstava i Područnih obora HKIS prezentirali su izvješča o radu za 2016. godinu, nakon čega su ista usvojena.

Prihvaćeni su Izvještaj Nadzornog odbora Komore i Izvještaj o izvršenju godišnjeg proračuna prihoda i rashoda HKIS za 2016. godinu.
ODRŽANA 7. SKUPŠTINA HKIS

U petak 16. prosinca 2016. godine u Podstrani održana je 7. sjednica Skupštine Hrvatske komore inženjera strojarstva u 2. sazivu.

Predsjednik Komore g. Luka Čarapović, predsjednici Povjerenstava i Područnih obora HKIS prezentirali su programe rada za 2017. godinu, nakon čega su isti usvojeni.

Usvojen je Plan prihoda i rashoda Hrvatske komore inženjera strojarstva za 2017. godinu.

Usvojen je prijedlog o dodjeli priznanja Komore. Priznanja Komore svečano će biti uručena na 5. međunarodnom kongresu Dani inženjera strojarstva u Vodicama.

Dužnosti su razriješeni član Nadzornog odbora HKIS, zamjenik Stegovnog tužitelja i Stegovni tužitelj HKIS, nakon čega su imenovani novi članovi.