U organizaciji Hrvatske komore inženjera strojarstva održat će se
6. međunarodni kongres Dani inženjera strojarstva u Vodicama
,
 u razdoblju od 20. - 23. ožujka 2019. godine.

Cijenjene kolegice i kolege,

posebno nam je zadovoljstvo pozvati Vas na sudjelovanje na 6. međunarodnom kongresu Dani inženjera strojarstva koji će se održati u organizaciji Hrvatske komore inženjera strojarstva u Vodicama, u razdoblju od 20.3. do 23.3.2019. godine pod motom:
Strojarske tehnologije - imperativ budućnosti.
Slijedom naših prethodnih iskustva, zadovoljstvo nam je pozvati domaće i međunarodne stručnjake, znanstvenike, projektante, inženjere, voditelje gradilišta, profesore i studente tehničkih i ostalih srodnih i interdisciplinarnih studija da na Kongresu predstave rezultate svojih praktičnih i znanstvenih istraživanja i iskustava.
Želimo osigurati i poticati okruženje za razmjenu sveučilišnih i industrijskih i ostalih gospodarstvenih znanja i ideja u obliku usmenih izlaganja, postera, plenarnih predavanja, posebnih sastanaka i izložbi.
Vjerujemo da će naš izbor tema potaknuti interdisciplinarnu suradnju i umrežavanje, u živahnoj, ugodnoj i opuštenoj atmosferi prekrasne hrvatske obale i grada Vodica.

Nadamo se Vašem odazivu te Vas srdačno pozdravljamo!

Predsjednik Programskog odbora                           Predsjednik Komore

 Tihomir Rengel, dipl.ing.stroj.                          Željko Dorić, dipl.ing.stroj.Informacije za sve sudionike kogresa:

 

PROGRAM RADA KONGRESA


ZLATNI PARTNER
6. KONGRESA DANI INŽENJERA STROJARSTVASREBRNI PARTNERI
6. KONGRESA DANI INŽENJERA STROJARSTVA
BRONČANI PARTNERI
6. KONGRESA DANI INŽENJERA STROJARSTVA
PARTNERI
6. KONGRESA DANI INŽENJERA STROJARSTVA
Posjetite nas na Facebooku !

Facebook
I na Instagramu !

Instagram